Bine aţi venit pe AFCN

AFCN vă invită să înscrieţi solicitările de finanţare nerambursabilă online. Pentru aceasta, toţi solicitanţii eligibili ai unei finanţări vor crea un cont, indiferent că sunt sau nu la prima solicitare.

Login membri

Nu sunteţi încă membru ?

INFORMAȚII UTILE PRIVIND OBLIGAȚIILE DE PLATĂ LA FONDUL CULTURAL NAȚIONAL

AFCN gestionează Fondul Cultural Național (FCN), care se constituie din contribuțiile colectate de la operatorii economici prevăzuți de art. 21 alin (1) din OG nr. 51/1998. În fiecare lună, contribuabilii vizați de dispozițiile ordonanței au obligația să calculeze, să declare și să vireze cotele din veniturile realizate, în bugetul FCN.

 

Contribuabili

Completaţi online DECLARAŢIA LUNARĂ privind obligaţia de plată la FCN până în data de 25 a fiecărei luni, pentru luna precedentă la adresa www.afcn-contributii.ro

 

Direcții județene pentru cultură

Intraţi în aplicaţie la adresa www.afcn-contributii.ro pentru a completa rapoartele online referitoare la agenţii economici identificaţi în judeţ ce au obligaţia să contribuie la FCN.

 

Instrucțiuni de utilizare a aplicației online ”Contribuții” de gestionare a declarațiilor lunare privind obligațiile de plată la Fondul Cultural Național: