Arhiva proiectelor depuse în perioada 2013 – 2022.

Prin accesarea contului de membru, deschis până la 1 septembrie 2022, aveți acces la vizualizarea și imprimarea proiectelor depuse inclusiv în sesiunea III / 2022.

Login membri

Începând cu sesiunea I/2023 înscrierea cererilor de finanțare se face pe o versiune actualizată a platformei AFCN, disponibilă la www.afcn-proiecte.ro. Accesul este posibil doar prin crearea unui nou cont de membru. Proiectele depuse înainte de 1 septembrie 2022, rămân încărcate și pot fi consultate de membrii deponenți aici.

Solidari cu Ucraina

Vladyslav Berkovski, Director al Ukrainian Cultural Foundation

Mesajul dlui. Vladyslav Berkovski, Director al Fundației Culturale Ucrainene
la întâlnirea extraordinară IFACCA, secțiunea europeană, 1 Aprilie 2022

 

ÎN SPRIJINUL CULTURII CONTEMPORANE UCRAINENE

Ca urmare a războiului declanșat de Rusia, bugetul pentru 2022 al Fundației Culturale Ucrainene - echivalentul AFCN - a fost direcționat către front.
Mulți artiști au fost nevoiți să se exileze, și mai mulți sunt încă în Ucraina, rezistând agresiunii rusești și luptând pentru valorile democratice.

Transmitem apelul Fundației Culturale Ucraineane de a susține sectorul cultural, artiștii, managerii, operatorii culturali prin:

Împreună pentru Ucraina!

 

Scrisoarea Fundației Culturale Ucrainene / Ukrainian Cultural Foundation - 6.03.2022


NOU! În contextul agresiunii militare a Federației Ruse împotriva Ucrainei (stat suveran și independent), Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție – Secția Parchetelor Militare investighează posibile crime împotriva umanității, având ca victime cetățenii civili  domiciliați în zonele de conflict din Ucraina.
Informațiile obținute de la victimele sau martorii unei infracțiuni reprezintă probe utile pentru eficiența urmării penale. Pe cale de consecință, este important să aflăm de la dvs. dacă ați fost victimă sau martor în contextul agresiunii Federației Ruse împotriva Ucrainei. Totodată, este important să completați online chestionarul de mai jos.
Precizăm că nu aveți obligația completării acestui chestionar.
Precizăm că prin completarea chestionarului nu înseamnă că automat urmează să fiți contactat de autoritățile române însă, în funcție de informațiile puse la dispoziție, este posibil să fiți contactat pentru a da informații suplimentare.
Precizăm că datele cu caracter personal puse la dispoziție de dvs., conform legii române, vor fi utilizate exclusiv în scopul anchetei.


CHESTIONAR / AHKETAQUESTIONNAIRE