Arhiva proiectelor depuse în perioada 2013 – 2022.

Prin accesarea contului de membru, deschis până la 1 septembrie 2022, aveți acces la vizualizarea și imprimarea proiectelor depuse inclusiv în sesiunea III / 2022.

Login membri

Începând cu sesiunea I/2023 înscrierea cererilor de finanțare se face pe o versiune actualizată a platformei AFCN, disponibilă la www.afcn-proiecte.ro. Accesul este posibil doar prin crearea unui nou cont de membru. Proiectele depuse înainte de 1 septembrie 2022, rămân încărcate și pot fi consultate de membrii deponenți aici.

Finantari

Administrația Fondului Cultural Național acordă finanțări nerambursabile pe bază competitivă pentru proiecte culturale, organizate în țară și/sau în străinătate și pentru proiecte editoriale.

Calendarul de lansare a sesiunilor:

  • 1 septembrie – sesiunea I – proiecte/programe culturale
  • 1 martie – sesiunea II – proiecte cultural
  • 2 mai – sesiunea III – proiecte editoriale

Durata unei sesiuni, de la lansarea apelului și până la semnarea contractului, este de aproximativ 3 luni.

Sesiunile demarează în urma apelului public de participare, urmat de o perioadă de 30 de zile pentru înscrierea ofertelor culturale în platforma online afcn-proiecte.ro.

Informațiile specifice se actualizează la fiecare sesiune și se publică online cel mai târziu la data lansării apelului.

Mai multe informații privind condițiile de eligibilitate, arii/secțiuni, priorități, buget alocat, sunt disponibile pe proiecte culturale / proiecte editoriale.