Arhiva proiectelor depuse în perioada 2013 – 2022.

Prin accesarea contului de membru, deschis până la 1 septembrie 2022, aveți acces la vizualizarea și imprimarea proiectelor depuse inclusiv în sesiunea III / 2022.

Login membri

Începând cu sesiunea I/2023 înscrierea cererilor de finanțare se face pe o versiune actualizată a platformei AFCN, disponibilă la www.afcn-proiecte.ro. Accesul este posibil doar prin crearea unui nou cont de membru. Proiectele depuse înainte de 1 septembrie 2022, rămân încărcate și pot fi consultate de membrii deponenți aici.

Ghidul solicitantului apel I

Administrația Fondului Cultural Național a lansat pe 8 august a.c. consultarea publică pentru ghidul solicitantului privind apelul de finanțare nerambursabilă pentru proiecte de educație prin cultură derulat în cadrul Programului Național de Redresare și reziliență , Pilonul IV. Coeziune socială și teritorială, Componenta C11 - Turism și Cultură, Investiția I5. Propunerile pentru reformularea și completarea Ghidului au putut fi transmise până pe 31 august 2022 pe adresa contactpnrr@afcn.ro.

În prezent Ghidul - inclusiv anexele - sunt în faza de avizare.

Având în vedere procedura de avizare a ghidurilor, lansarea apelului de finanțare va fi reportată pe 1 noiembrie 2022, beneficiarii având la dispoziție 30 de zile pentru înscrierea proiectelor în aplicația online.

ATENȚIE documentele disponibile mai jos pot fi modificate în procesul de avizare!

                              

GHIDUL SOLICITANTULUI - APEL 1

ANEXE

Anexa 1 - Instrucțiuni de utilizare a platformei online

Anexa 2 - Structura cererii de finanțare (se completează direct în platforma online)

Anexa 3 – Formularul de buget

Anexa 4 - Graficul de activități – GANTT

Anexa 5 - Declarație pe propria răspundere privind evitarea dublei finanțări

Anexa 6 - Chestionar privind impactul asupra mediului

Anexa 7 - Grila de evaluare a calității proiectului

Anexa 8 – Model acord de principiu dat de autoritatea locală (Primărie sau Consiliu Județean) pentru co-finanțarea proiectului cu minimum 10% din valoarea acestuia.


Publicat 8.08.2022