Arhiva proiectelor depuse în perioada 2013 – 2022.

Prin accesarea contului de membru, deschis până la 1 septembrie 2022, aveți acces la vizualizarea și imprimarea proiectelor depuse inclusiv în sesiunea III / 2022.

Login membri

Începând cu sesiunea I/2023 înscrierea cererilor de finanțare se face pe o versiune actualizată a platformei AFCN, disponibilă la www.afcn-proiecte.ro. Accesul este posibil doar prin crearea unui nou cont de membru. Proiectele depuse înainte de 1 septembrie 2022, rămân încărcate și pot fi consultate de membrii deponenți aici.

IDENTITATE VIZUALĂ

Toți beneficiarii finanțărilor acordate de AFCN trebuie să folosească elementele de identitate vizuală conform manualului de mai jos pe care vă invităm să-l parcurgeți cu atenție.

Sigla AFCN NU SE FOLOSESTE ÎN ANTET-UL MATERIALELOR EMISE DE BENEFICIARUL FINANȚĂRII pentru comunicarea curentă, comunicate de presă, contracte încheiate, chiar dacă acestea sunt legate de derularea proiectului.

Sunt disponibile mai multe variante ale siglei, în mai multe formate de fișier, ce pot fi folosite în acord cu conceptul grafic al materialului în care sigla este inserată.

Vă rugăm să fiți atenți în alegerea variantei corecte:

- pentru programe multianuale se va folosi sigla ce mentionează

PROGRAM CO-FINANTAT DE:

- pentru proiecte culturale și/sau editoriale se va folosi sigla ce menționează

PROIECT CO-FINANȚAT DE:

Pentru orice nelămurire sau dificultate tehnică de descarcare a siglei nu ezitați să ne contactați.

MANUAL DE FOLOSIRE A SIGLEI AFCN

SIGLA AFCN PROGRAME MULTIANUALE (.rar ~ 2,8Mb)

SIGLA AFCN PROIECTE CULTURALE/EDITORIALE (.rar ~3.6Mb)