Arhiva proiectelor depuse în perioada 2013 – 2022.

Prin accesarea contului de membru, deschis până la 1 septembrie 2022, aveți acces la vizualizarea și imprimarea proiectelor depuse inclusiv în sesiunea III / 2022.

Login membri

Începând cu sesiunea I/2023 înscrierea cererilor de finanțare se face pe o versiune actualizată a platformei AFCN, disponibilă la www.afcn-proiecte.ro. Accesul este posibil doar prin crearea unui nou cont de membru. Proiectele depuse înainte de 1 septembrie 2022, rămân încărcate și pot fi consultate de membrii deponenți aici.

Consultări

Stimati colegi si beneficiari, dragi colaboratori,


     In anii anteriori, ne-am bucurat de sprijinul dumneavoastra in consultarile pentru imbunatatirea sistemului de finantare a proiectelor culturale si pentru actualizarea legislatiei specifice.
     Un rezultat important venit din partea celor direct implicati inactivitatea culturala a condus la modificarea Ordonantei Guvernuluinr. 51/1998 privind imbunatatirea sistemului de finantare aprogramelor si proiectelor, act normativ ce urmeaza a fi republicat, precum si a actualului instrument specific de lucru - Normele Metodologice privind organizarea şi funcţionarea comisiilor, procedura de selectie a programelor, proiectelor şi acţiunilor culturale în vederea acordării de finanţări nerambursabile din Fondul Cultural Naţional, precum şi de soluţionare a contestaţiilor, aprobate prin O.M.C.P.N. nr. 2231/2011.

Cu acelasi interes ati primit si consultarea publica  pe care am lansat-o in ultimul trimestru al anului 2012 in privinta evaluarii sistemului de evaluare si finantare actual pentru proiecte culturale al AFCN, prilej de a va multumi cu aceasta ocazie. Din dorinta de a da curs propunerilor dumneavoastra privind simplificarea procedurilor de finantare, va adresam o noua  invitatie de a ne fi alaturi, ca si pana acum, in demersul nostru privind elaborarea unui proiect de modificare a Normelor Metodologice din 7 aprilie 2011 privind organizarea şi funcţionarea comisiilor, procedura de selecţie a programelor, proiectelor şi acţiunilor culturale, în vederea acordării de finanţări nerambursabile din Fondul Cultural Naţional, precum şi de soluţionare a contestaţiilor, act administrativ de autoritate ce va fi aprobat prin Ordin al Ministrului Culturii, in conditiile legii.

     Am fi onorati daca ne-ati transmite si de aceasta data recomandarile, sugestiile si completarile dumneavoastra pe marginea acestui proiect, asigurand astfel accesarea mai simpla a finantarilor nerambursabile pentru concursul de proiecte culturale AFCN II/2013.

     Proiectul de modificare a Normelor Metodologice mai sus enuntate este disponibil la adresa: http://www.afcn.ro/consultari.html
     Propunerile, sugestiile si opiniile dumneavoastra sunt asteptate in format electronic, in termen de 30 zile de la publicarea prezentei, la adresa de e-mail: contact@afcn.ro. 

Cu cele mai bune ganduri,
   
Narcis-Ionut AFRASINEI     
Director AFCN

CLICK AICI PENTRU A DESCARCA DOCUMENTUL 

ALTE INFORMATII