Bine aţi venit pe AFCN

AFCN vă invită să înscrieţi solicitările de finanţare nerambursabilă online. Pentru aceasta, toţi solicitanţii eligibili ai unei finanţări vor crea un cont, indiferent că sunt sau nu la prima solicitare.

Login membri

Nu sunteţi încă membru ?

Consultări

Stimati colegi si beneficiari, dragi colaboratori,


     In anii anteriori, ne-am bucurat de sprijinul dumneavoastra in consultarile pentru imbunatatirea sistemului de finantare a proiectelor culturale si pentru actualizarea legislatiei specifice.
     Un rezultat important venit din partea celor direct implicati inactivitatea culturala a condus la modificarea Ordonantei Guvernuluinr. 51/1998 privind imbunatatirea sistemului de finantare aprogramelor si proiectelor, act normativ ce urmeaza a fi republicat, precum si a actualului instrument specific de lucru - Normele Metodologice privind organizarea şi funcţionarea comisiilor, procedura de selectie a programelor, proiectelor şi acţiunilor culturale în vederea acordării de finanţări nerambursabile din Fondul Cultural Naţional, precum şi de soluţionare a contestaţiilor, aprobate prin O.M.C.P.N. nr. 2231/2011.

Cu acelasi interes ati primit si consultarea publica  pe care am lansat-o in ultimul trimestru al anului 2012 in privinta evaluarii sistemului de evaluare si finantare actual pentru proiecte culturale al AFCN, prilej de a va multumi cu aceasta ocazie. Din dorinta de a da curs propunerilor dumneavoastra privind simplificarea procedurilor de finantare, va adresam o noua  invitatie de a ne fi alaturi, ca si pana acum, in demersul nostru privind elaborarea unui proiect de modificare a Normelor Metodologice din 7 aprilie 2011 privind organizarea şi funcţionarea comisiilor, procedura de selecţie a programelor, proiectelor şi acţiunilor culturale, în vederea acordării de finanţări nerambursabile din Fondul Cultural Naţional, precum şi de soluţionare a contestaţiilor, act administrativ de autoritate ce va fi aprobat prin Ordin al Ministrului Culturii, in conditiile legii.

     Am fi onorati daca ne-ati transmite si de aceasta data recomandarile, sugestiile si completarile dumneavoastra pe marginea acestui proiect, asigurand astfel accesarea mai simpla a finantarilor nerambursabile pentru concursul de proiecte culturale AFCN II/2013.

     Proiectul de modificare a Normelor Metodologice mai sus enuntate este disponibil la adresa: http://www.afcn.ro/consultari.html
     Propunerile, sugestiile si opiniile dumneavoastra sunt asteptate in format electronic, in termen de 30 zile de la publicarea prezentei, la adresa de e-mail: contact@afcn.ro. 

Cu cele mai bune ganduri,
   
Narcis-Ionut AFRASINEI     
Director AFCN

CLICK AICI PENTRU A DESCARCA DOCUMENTUL 





ALTE INFORMATII